Privacy Policy


Dasar Privasi ini telah diubah suai pada 25/07/2017.

C16store ('kami') mengendalikan C16 Badminton Club @ C16store ('Situs')Halaman ini memberitahu anda tentang dasar kami mengenai pengumpulan, penggunaan dan pendedahan Maklumat Peribadi yang kami terima daripada pengguna Laman ini.

Kami menggunakan Maklumat Peribadi anda hanya untuk menyediakan dan memperbaiki Laman ini. Dengan menggunakan ('Situs'), anda bersetuju dengan pengumpulan dan penggunaan maklumat mengikut dasar ini.

Pengumpulan dan Penggunaan Maklumat
Semasa menggunakan Laman kami, kami mungkin meminta anda memberikan maklumat peribadi tertentu yang boleh digunakan untuk menghubungi atau mengenal pasti anda. Maklumat peribadi boleh termasuk, tetapi tidak terhad kepada nama anda ('Maklumat Peribadi').

Data Log
Seperti banyak pengendali laman web, kami mengumpul maklumat yang dihantar oleh pelayar anda apabila anda melawat Laman kami ('Log Data'). Data Log ini mungkin termasuk maklumat seperti alamat Protokol Internet ('IP') komputer anda, jenis penyemak imbas, versi penyemak imbas, laman-laman Tapak kami yang anda lawati, masa dan tarikh lawatan anda, masa yang dihabiskan di halaman tersebut dan lain-lain Statistik.

Your cart is currently empty.
Continue shopping